Termékeink

Termékeinkről

Otthona energetikai korszerűsítésére, rezsiköltségeinek csökkentésére számos megoldás kínálkozik. Egyes esetekben új berendezések beépítése, míg máskor a meglévő rendszerek és szerkezetek cseréje, felújítása hozhatja a legjobb eredményt. Napelemes, napkollektoros rendszerrel például háztartása áram-, vagy melegvíz-ellátását biztosíthatja, a régi kazán vagy nyílászárók cseréjével, valamint hőszigeteléssel pedig fűtési kiadásait csökkentheti.

Az energiahatékonysági beruházásoknak ezenfelül kedvező környezeti hatásaik is vannak. Alacsonyabb fogyasztás mellett ugyanis kevesebb hagyományos energiahordozóra van szükség, így csökken a levegőbe jutó káros anyagok mennyisége.

Napelemek segítségével a napsugárzás közvetlenül villamos energiává alakítható. Az így megtermelt áram 100 %-ban tiszta forrásból származik, ezáltal Ön is hozzájárulhat a szén alapú energiatermelés okozta környezetterhelés csökkentéséhez. A rendszernek fontos eleme az úgynevezett inverter, amely a napelem által előállított egyenáramot a háztartási készülékek számára is hasznosítható váltakozó árammá alakítja. A berendezés egyszerűen csatlakoztatható a meglévő elektromos rendszeréhez, és segítségével az Ön teljes villamos energia igénye kielégíthető. 

Az általunk forgalmazott berendezések nagy múltú európai gyártók termékei, amelyek hosszú távon, üzembiztosan szolgálják az Ön kényelmét és otthona megbízható energiaellátását.

ajanlatkeres_g.png