Referenciáink

Napelemes rendszereink országszerte

Ügyfeleink bizalma a legnagyobb elismerés számunkra, elégedettségük munkánk minőségének fokmérője. Büszkék vagyunk arra, hogy közös sikereinkről ezen az oldalon is beszámolhatunk.

Vélemények lakossági ügyfeleinktől

„Két nap alatt A-tól Z-ig mindent elvégeztek. Ezt meg is írtam a cégnek: minden tiszteletem a szerelőké, le a kalappal előttük! Szemétnek, rendetlenségnek nyoma sem volt, ha bármilyen kérésem, kérdésem volt, szívesen segítettek. Úgy csináltak mindent, ahogy kértem, közösen megbeszéltük, hogy hová kerüljenek az egységek, tip-top munkát végeztek, nagyon elégedett voltam velük.”

„Tavaly döntöttem úgy, hogy napelemeket helyeztetek el a háztetőn. A banki hozamnál jobb befektetést szerettem volna! Több árajánlatot is kértem, majd az enHome ajánlata mellett döntöttem. Fontos volt a kedvező ár mellett, hogy jó nevű, várhatóan hosszú távon működő céggel kössek szerződést! (...) Elégedett vagyok, nem bántam meg, hogy az enHome-ot választottam, csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Egyéb projektjeink, melyekre büszkék vagyunk

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet budafoki székháza

A 2015-ben átadott, mintegy 800 négyzetméteres irodaház fűtését, hűtését és villamosenergia-ellátását teljes egészében megújuló energiaforrások biztosítják. A csapatunk által 2014 nyarán telepített 14 kilowattos napelemes rendszer látja el árammal többek között a geotermikus hűtő-fűtő berendezést is.

Az ÉMÁSZ Nyrt. miskolci székháza

Az Észak-Magyarországi Áramszolgáltató fennállásának 120. évfordulója alkalmából megújította székházát. A tetőre tervezett 10 kilowattos rendszert az enHome csapata telepítette 2014 novemberében.


Galériánkban néhány napelem telepítésünkről készített felvétel található, valamint ide kattintva megnézhet egy videót is.

ajanlatkeres_g.png

Kapcsolódó anyagok