EnHome

Egyéb szolgáltatásaink

Egyéb szolgáltatásainkról

Tevékenységünk az energiahatékonysági megoldások megvalósításának teljes folyamatára kiterjed. A gépészeti megoldások szakszerű kivitelezéséhez elengedhetetlen tervezés, valamint a telepített berendezések külön szolgáltatásként megrendelhető rendszeres karbantartása egyaránt tevékenységünk részét képezi, biztosítva beruházása értékállóságát.

Miután energetikai audit szolgáltatásunk eredményeként konkrét elképzelése születik arról, hogy milyen berendezés, illetve technológia révén kívánja korszerűsíteni otthonát, a tervezésben is számíthat kollégáink szakértelmére. A gépészeti munkálatokhoz szükséges kiviteli terven felül az esetlegesen előírt engedélyezési dokumentáció összeállítását is vállaljuk.

Az energiahatékony otthon nemcsak kisebb kiadásokkal jár, de komfortosabb is, az Ön tartós kényelmét szolgáló berendezések pedig csupán minimális törődést igényelnek. Kiváló minőségű termékeinkre hosszútávú garanciát nyújtunk, a maximális teljesítmény és élettartam eléréséhez azonban hasznos a rendszeres, évenkénti ellenőrzés. Plusz szolgáltatásunkként ajánljuk figyelmébe a berendezések teljes körű karbantartását, amelynek keretében gondoskodunk azok kifogástalan, biztonságos működéséről, és szükség esetén a garanciális alkatrészcserékről, javításokról is.

ajanlatkeres_g.png