Áraink

Napelem rendszer árak

Termékkínálatunk összeállításakor a magas minőségen felül a kiváló ár-érték arányra is nagy hangsúlyt fektettünk, így csúcstechnológiát nyújtunk kedvező áron. Gyártó és beszállító partnereink nagy múltú európai vállalatok, amelyek termékei számos piacon bizonyították megbízhatóságukat és tartósságukat.

Kulcsrakész megoldásaink most alig több mint egymillió forinttól elérhetők, pénzügyi partnerünk támogatásával pedig kedvező finanszírozási lehetőségeket is kínálunk.

Tavaszi akciónk keretében ráadásul napelemes rendszereink árából most 20% kedvezményt biztosítunk.

Komplett napelemes rendszereink ára magában foglalja

  • a háztartás áramfogyasztásának megfelelő számú, egyenként legalább 250 Wp csúcsteljesítményű napelempanelt a szükséges kábelekkel, csatlakozókkal és egyéb tartozékokkal
  • a megtermelt villamos energia hálózati betáplálását biztosító invertert
  • a szükséges tartószerkezetet
  • a rendszer és a háztartási berendezések védelmét szolgáló berendezést
  • elosztószekrényeket és egyéb szerelési anyagokat

Személyre szabott szolgáltatásunk tartalmazza továbbá a tervezést, az engedélyeztetést, a kivitelezést és a beüzemelést, valamint átadjuk a rendszerhez tartozó műszaki dokumentációt is, amelyben többek között a berendezések leírásai, kapcsolási rajzai, adatlapjai és használati utasításai szerepelnek. Feltüntetett áraink a Nemzeti Adó és Vámhivatalról szóló 2010. évi CXXII. törvénymódosításáról szóló 2014. évi LXXIV. törvény alapján tartalmazzák a napelemekre vonatkozó környezetvédelmi termékdíjakat is.

ajanlatkeres_g.png

Kapcsolódó anyagok